Jazz FM Radio Jazz FM Radio Защото музиката има значение!

В момента звучи

Предаване

Джаз истории

English
Търсене
104 MHz в София

За нас

Jazz FM звучи от 2001 г. и е единственото радио в България, което излъчва най-доброто от джаз, соул, блус, фънк и световната музика. Под мотото „Защото музиката има значение" в програмата представяме както утвърдени хитове, така и най-новата музика от тези жанрове. Jazz FM излъчва ефирно в София на честота 104 MHz, разпространява се по интернет, сателит и по кабелните мрежи.

Jazz FM е част от bTV Radio Group, която включва още bTV Radio, N-Joy, Z-Rock и Classic FM.

bTV Radio Group е част от bTV Media Group - представител на семейството на компанията Central European Media Enterprises (CME), която е и мажоритарен собственик на българската медийна група. CME е водеща медийна и развлекателна компания в Централна и Източна Европа. Тя е основана през 1994 г. и освен в България управлява водещи медийни компании в Чехия, Румъния, Словакия и Словения. Повече за CME ще откриете тук. Действителни собственици на „Радиокомпания Си.Джей“ ООД, по смисъла на § 2, ал. 5 от Допълнителните разпоредби на Закона за мерките срещу изпирането на пари, са управителите на дружеството: Флориан Скала и Господин Йовчев.

Jazz FM провежда фестивала "София джаз пик". Сред звездите, гостували до момента на музикалното събитие, са Ал Жеро, Джордж Бенсън, Маркъс Милър, Ренди Крофърд и Джо Семпъл, DePhazz, Earth, Wind & Fire, Мейсио Паркър, Мишел Льогран, Incognito, Mezzoforte, Level 42, Спайро Джайра и много други. Снимки можете да видите в секцията "Галерия" на сайта ни.