Jazz FM Radio Jazz FM Radio Защото музиката има значение!

В момента звучи

Предаване

Уикенд настроение

English
Търсене
104 MHz в София

Интервюта

„Сентиментал суингърс“ изпълняват In The Mood в студиото на Джаз ФМ. Ден от успеха на триото

На 30 март „Сентиментал суингърс“ ще преобразят „София лайв клуб“ в истинско кабаре. Заедно с Михаил Йосифов секстет трите дами ще представят своя спектакъл с всички необходими съставки на кабарето, в което няма забранени неща. В петъчната вечер ролите ще се сменят, епохата ще е различна и това ще личи по всеки детайл от шоуто.

Началният час е 22, когато загадъчните диджеи от The Smugglers Collective ще подготвят почвата за появата на дамите на вечерта – Рони, Деси и Вера. В тяхното кабаре ще има специални гости и изненади. На сцената ще пеят Нено Илиев и Милица Гладнишка. Освен на емблематични кабаретни и суинг стандарти, публиката ще се наслади и на танго, цигански романс и френски шансон. „Сентиментал суингърс“ ще имат три сета, ще сменят повече от четири костюма и ще впечатлят своите почитатели с чувствена, дръзка и стилна хореография. В сценария на вечерта ще има и екстравагантни препратки към сцени от филми като „Ах този джаз!“, ,,Кабаре“, „Заекът Роджър“ и други. По време на концерта официалният фотограф на събитието ще снима всеки, който желае, пред стената на „Сентиментал суингърс“, а след това снимките ще бъдат качени на страницата на дамското трио във Фейсбук. Ще бъде отделено особено внимание на винтидж или кабаретните облекла и прически на гостите, за които пък ще се погрижат специалисти на място след 20:30 ч. Накрая всички присъстващи ще могат да излеят емоциите си от преживяното на хартия. „Златната книга“ на „Сентиментал суингърс“ ще ги очаква!

Дамите от триото гостуваха в студиото на Джаз ФМ. Интервюто на Светослав Николов с тях можете да чуете тук. Те поздравиха слушателите с изпълнение на живо в студиото на песента In The Mood.

Подобни