Jazz FM Radio Jazz FM Radio Защото музиката има значение!

В момента звучи

Предаване

Американски легенди

English
Търсене
104 MHz в София

Интервюта

Заедно направихме България по-хубава, да я запазим такава (Галерия)

Стотици хиляди българи не останахме безразлични към своите градове и любими места чрез кампанията на бТВ "Да изчистим България за един ден!". Само в София в събота над 40 000 души се трудиха в междублоковите пространства, градинките и парковете, за да изнесат от там боклуците, за съжаление изхвърлени от хората, с които споделяме нашия град. Сега, когато направихме София и цяла България по-чисти – нека да ги опазим така – и да не позволяваме повече да се мърси.В събота екипът на Jazz FM, заедно с колегите от Classic FM, Z-Rock, N-Joy, Pro FM и Melody с удоволствие изчистихме част от Северния парк. Сега той е по-приветлив и уютен. Няколко снимки от нашата акция и от усмихнатите и щастливи минути след нея можете да видите тук: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8.

Повече подробности можете да откриете на специално създадения микросайт на кампанията, както и да чуете тук от разговора на Светослав Николов с едно от лицата й Венелин Петков.

Уважението към себе си и към хората около нас, обичта към страната ни и към нашите любими места, непримиримостта към тези елементи от заобикалящата ни среда, които не ни харесват, готовността да бъдем по-добри. Толкова много неща можем да покажем с един жест – да почистим България за един ден. След като през април чрез инициативата на бТВ се погрижихме основно за София, догодина ще покажем на какво сме способни в цялата страна. На 21 април кампанията „Да изчистим България за един ден“ ще разкрие, че имаме желание и сила за промяна, че сме способни да върнем хармонията с природата, че можем да бъдем единни в полза на всички.

На 23 август 2011 г. областният управител на Русе Пламен Стоилов получи флага на кампанията „Да изчистим България за един ден“ от програмния директор и водещ в Джаз ФМ Светослав Николов. Двамата го поставиха пред сградата на областната управа. Снимка от събитието можете да видите тук. Така Русе стана една от десетте области, заявили своята съпричастност към „Да изчистим България“. Флага на кампанията получиха още Добрич, Видин, Габрово и Перник, с което участващите области станаха 10. По-рано част от кампанията станаха Кюстендил, Стара Загора, Монтана, Враца и Ловеч, където бе нашият колега от радио Енджой Генчо Генчев.

Подобни