Jazz FM Radio Jazz FM Radio Защото музиката има значение!

В момента звучи

Предаване

-

English
Търсене
104 MHz в София

Нова музика

Блясъкът на 50-те години в шоуто на Каро Емералд

Каро Емералд е едно от най-горещите имена на холандската музикална сцена, което бързо стана известно на меломаните по света. Чаровната вокалистка създава музика, която мигновенно оправя настроението и носи щастие. Песните на Каро са закачливи, леки и фриволни и в същото време носят в себе си пластове от влияния и епохи.

В края на април Каро Емералд издаде "Live In Concert" - концертно DVD, Blue-Ray и аудио CD, записани по време на поредица от три концерта в Амстердам в Heineken Music Hall през декември 2010 г. Шоуто, изградено в стилистиката на 50-те години, съвсем не е за изпускане. В него има всичко, което кара сърцето да тупти, а усмивката да не слиза от лицата ни. Тук са: един завладяващ водещ - Грег Шапиро; една енергична група - Grandmono Orchestra; една красива и харизматична вокалистка, от която не можеш да откъснеш поглед - Каро Емералд; модерен репертоар с ретро препратки; препълнена зала и много, много блясък.

По време на концерта Каро Емералд изпълнява най-големите хитове от платинения си албум "Deleted Scenes From The Cutting Room Floor" и две нови песни - хипнотичната "Close To Me" и романтичната "Two Hearts", които не са издавани никъде преди това.Очаквайте бляскавото шоу на Каро Емералд в предаването "Джаз емоции" във вторник от 21 часа и с повторение в събота от 19 часа.

Дата на издаване: май 2011 г.

Подобни