Jazz FM Radio Jazz FM Radio Защото музиката има значение!

В момента звучи

Предаване

-

English
Търсене
104 MHz в София

Нова музика

Цял живот с музиката на „Бийтълс“ – признанието на Ал Ди Меола в All Your Life

За много китаристи от поколението на Ал Ди Меола „Бийтълс“ не са просто музикално вдъхновение, те са в основата на любовта им към музиката и много често са причина изобщо да свирят. Години наред, в които Ал Ди Меола успя да изгради блестяща кариера, в своето сърце големият китарист винаги е носил любовта си към „Бийтълс“ и най-елегантното и ярко доказателство за това е новият му албум All Your Life. Той включва 14 известни и не толкова популярни песни на групата, които Ал Ди Меола интерпретира с много отдаденост и уважение.

All Your Life е one-man show, както пише в сайта на китариста, като шоуто наистина е факт. Удоволствието е във всичко – като се започне от избора на Меола да представи своя прочит на „Бийтълс“ в соло формат, през топлия и обгръщащ акустичен саунд и се стигне до страстните елементи и влияния, които Ди Меола вплита в отделните изпълнения, сякаш работи върху оригинални композиции.

Музиката на „Бийтълс“ продължава своя богат и пълноценен живот и в XXI век и без съмнение Ал Ди Меола от сърце дава своя принос за това.

Дата на издаване: 1 май 2013 г. от Innsbruck Records

Подобни