Jazz FM Radio Jazz FM Radio Защото музиката има значение!

В момента звучи

Предаване

Нощна музика

English
Търсене
104 MHz в София

Нова музика

Хилда Казасян представя новата си песен - "Луди пеперуди"

"Луди пеперуди" е заглавието на новата песен на Хилда Казасян по музика и аранжимент на Христо Йоцов. Текстът е написан от Добромир Славчев. Композицията ще бъде една от изненадите в програмата на националното турне на певицата. До броени дни ще бъде готов и видеоклипът, който е реализиран от екипа на Маги Халваджиян с режисъор Кирил Киров - Кико.

Турнето стартира на 9 май в гр. Русе, като феновете на джаза ще чуят песни от последния албум на Хилда Jazz & Me. Тя ще представи някои от най-любимите си теми на композитори като Антонио Карлос Жобим, Джордж Гершуин и др. Турнето включва изяви на 7 театрални сцени в градовете Русе, Бургас, Варна, Велико Търново, Стара Загора, Пловдив и София. Финалният концерт ще бъде в столицата на 29 май в Сатиричния театър „Алеко Константинов“. Повече за отделните дати на концертите можете да прочетете тук. Хилда поема на път в компанията на първокласни музиканти: Христо Йоцов, Михаил Йосифов, Живко Петров и Милен Кукошаров.

 

  • "Луди пеперуди" - новата песен на Хилда Казасян, е с премиера в ефира на Джаз ФМ в сряда. Певицата очакваме същия ден в 14:30 ч. в предаването "Следобедни импровизации".
Подобни