Jazz FM Radio Jazz FM Radio Защото музиката има значение!

В момента звучи

Предаване

All-Time Jazz Masters

English
Търсене
104 MHz в София

Нова музика

Изработените до съвършенство вокални фрази на Джейн Монхайт в The Heart Of The Matter

Джейн Монхайт е номинирана два пъти с „Грами“, а музикалната критика обожава гласа й, чиито качества определя като смес от стила на Ела Фицджералд и класическо бродуейско пеене. Нейните изработени до съвършенство вокални фрази, бистротата и кристалната чистота на тембъра й често са причина музикалната критика да я нарича „вокален виртуоз“.

The Heart Of The Matter e единадесетият албум на Джейн Монхайт и включва 12 много лирични песни в различни жанрове, внимателно подбрани от певицата с вкус към еклектиката и преплитащите се стилове. Тя с лекота интерпретира песни на „Бийтълс“, Иван Линс или детската класика Sing, посветена на сина й Джак. В проекта е включена и първата изцяло авторска песен на Монхайт – Night, Night Stars.

Ето какво споделя тя за The Heart Of The Matter: „Този албум е наистина различен от останалите ми. Почувствах, че е настъпило време, в което да се фокусирам върху интерпретацията на посланията в текстовете на песните. Не се интересувам какви точно са стилът или жанрът на музиката, важни за мен са историите, които разказвам докато пея.“

Дата на издаване: 16 април 2013 г. от Emarcy

Подобни