Jazz FM Radio Jazz FM Radio Защото музиката има значение!

В момента звучи

Предаване

Singin' & Swingin'

English
Търсене
104 MHz в София

Нова музика

Любовта, с която завинаги сме променили света – с новата си песен „Няма” Белослава ни приканва да обичаме и да мечтаем

Любовта, с която сме направили по-красив света, празнува новата песен на Белослава „Няма” – втори сингъл от предстоящия й албум. Нежният глас на Белослава винаги с вълнение споделя щастието от взаимността на чувствата, а сега за първи път ни разказва за любовта, когато тя е останала само като спомен за нас и като отпечатък върху света. Защото животът щастливо ни събира и трагично ни разделя. Но, отдали се на любовта и магически докоснали света с нея, от този момент нататък макар да сме сами, няма да сме самотни. „Няма“ ни приканва да живеем пълноценно всеки миг, да обичаме, да споделяме, да пътуваме и да мечтаем сега – неща, които понякога забравяме или оставяме за друг път, който понякога просто не настъпва. Едновременно с това трябва да се огледаме наоколо и да изпитаме щастие от това, че сме тук и сега”, споделя Белослава за новия си сингъл, който звучи премиерно от днес по Джаз ФМ и който можете да чуете чрез бутона „Аудио” върху снимката към публикацията.

„Няма” е създадена от Белослава и Антони Рикев, а в изпълнението участват още Живко Петров, Димитър Семов и Росен Захариев. Тя звучи хипнотично, създавайки усещането за спряло време, в което говорят споменът, щастието и тъгата. Фини музикални детайли носят едновременно светлината на сегашния момент и отгласите от романтичното минало, както те са свързани в живота.

Белослава ще представи „Няма” в 10:10 ч. днес в студиото на Джаз ФМ, а изпълнена на живо ще я чуем за първи път на концерт в Sofia Live Club от 23 ч. в събота. Тогава премиерно ще видим и видеото, заснето от Темелко Темелков. Както разказват от екипа на Белослава, то разкрива живота на фантастична модерна и смислена двойка, която изживява плътно всеки миг, споделя радостта от живота и основното, което я води, е любовта. На концерта в Sofia Live Club Белослава, Живко Петров, Антони Рикев, Димитър Семов и Росен Захариев ще ни представят и още две нови композиции, както и песните, които през годините обикнахме от все сърце.

Подобни