Jazz FM Radio Jazz FM Radio Защото музиката има значение!

В момента звучи

Предаване

Нощна музика

English
Търсене
104 MHz в София

Нова музика

Музикално цвете за теб от Белослава

Новият сингъл на Белослава се нарича "Цвете за теб" и е вдъхновен от кампанията "За теб и тези, които обичаш" за борба с рака на маточната шийка. Текстът е написан от Белослава, но този път е провокиран от посланията, получени от над 800 участници във Facebook групата на кампанията. "Дай ми мъдрост, дай ми сила, дай ми закрила, за да бъда аз..." е ключово послание в песента с прекрасната музика и аранжимент на маестро Живко Петров.

С емоционалното си изпълнение певицата, която подкрепя инициативата за борба с рака на маточната шийка от създаването й през 2008 година, отправя своя рационален апел към всички българки да бъдат отговорни към своето здраве. "Ежедневно получавам една огромна любов, подкрепа и споделена енергия, моят начин да върна своите позитивни мисли обратно към света е с песен. Много съм щастлива, че в кампанията "За теб и тези, които обичаш" се роди идеята да направим този проект. Бих искала всяка жена да се обърне към силата и мъдростта в себе си, но и да не се страхува да търси съвет и помощ. Страхът и липсата на информация не е добър съветник за никого, ракът на маточната шийка е предотвратим с ваксинация и профилактични прегледи и не трябва да допускаме ежедневно една българка да губи живота си от това заболяване."

Зад емоционалните и мелодични послания на кампанията "За теб и тези, които обичаш" стои стремежът с всички инициативи да бъдат информирани дамите за възможностите да се предпазят от второто по честота онкологично заболяване сред жените на възраст между 20 и 45 години.  Като повишава здравната култура, инициативата си поставя амбициозната задача да преодолее традиционните заблуди, свързани с коварната болест, и да насърчи предпазването от този рак чрез комбинация от ваксинация и редовни профилактични прегледи.Повече за кампанията "

За теб и тези, които обичаш" можете да прочетете на www.zateb.info.

Подобни