Jazz FM Radio Jazz FM Radio Защото музиката има значение!

В момента звучи

Предаване

Нощна музика

English
Търсене
104 MHz в София

Нова музика

Отново заедно!

Нат Кинг Коул и Натали Коул са отново заедно в песента "Walkin" My Baby Back Home" от новия албум на джаз и соул звездата "Still Unforgettable". Сингълът ексклузивно бе представен в българския ефир по Джаз ФМ радио.

Песента е написана през 1930 г. от Рой Търк (текст) и Фред Е. Екхарт (музика). Сред популярните й версии са записите на Луис Армстронг и Морис Шевалие, но нейн най-голям успех е в изпълнението на Нат Кинг Коул от 1951 г. През 2008 г. я слушаме в още една хитова версия!

В новия си албум Натали Коул включва и други джаз стандарти, като "Come Rain Or Come Shine", "You Go To My Head", "But Beautiful", "The Best Is Yet To Come". Във всички тях Натали Коул е такава, каквато я обичаме: нежна, изящна и развълнувана от любовта. Това е и нейното посвещение към албума: "Любовта е забавна или тъжна; тиха или бурна; за добро или за лошо, но винаги красива..."

Новият албум на Натали Коул е продуциран от самата нея и от компанията "DMI Records" и се разпространява у нас от "Орфей мюзик", лицензиант на "Warner Music International" за България.

Дата на издаване: 9 спетември 2008 г.

Подобни