Jazz FM Radio Jazz FM Radio Защото музиката има значение!

В момента звучи

Предаване

-

English
Търсене
104 MHz в София

Нова музика

По-чувствена и топла отвсякога – Мариса Монте представя „O Que Vocе Quer Saber De Verdade“

В Рио де Жанейро, Сао Паоло, Лос Анжелис, Буенос Айрес, Ню Йорк, Берлин и Милано е записан новият албум на Мариса Монте „O Que Você Quer Saber De Verdade“ – и той наистина носи цветовете и богатството на света.

Мариса Монте е една от най-големите певици на съвременната бразилска музикална сцена – с повече от 9 милиона продадени албума и 3 номинации за „Грами“. „O Que Você Quer Saber De Verdade“ излиза на 31 октомври, а анонс към него е вълнуващата „Ainda Bem“, разбираемо дебютирала под номер едно в бразилските радиостанции. Пилотният сингъл от албума ще звучи на всеки час в петък в предаването „Джаз ден“. Съавтор на песента е дългогодишният партньор на Мариса Монте – Арналдо Антунеш, а в записа участват аржентинският музикант, носител на „Оскар“, Густаво Сантаолая и групата „Насао зумби“. Видеото към песента можете да видите на сайта на певицата тук. В него тя танцува с майстора по бойни изкуства Андерсон да Силва. „Ще бъда в непосредствен контакт с вас през дигиталните платформи, ще обсъждам действията си в момента, в който те се случват. Вие сте много важна част от този диалог“, казва Мариса Монте в обръщение, публикувано на началната страница на сайта си.

Албумът „O Que Você Quer Saber De Verdade“ ще ни припомни авантюрата на Мариса с Карлинош Браун и Арналдо Антунеш, които през 2002 г. под името „Трибалистас“ издадоха сензационния едноименен албум. Той се продаде в тираж над 2 милиона, като новината за излизането му се разпространяваше от уста на уста. „Трибалистас“ са добре познати на всички слушатели на Джаз ФМ с тяхното радостно и празнично звучене. Сега Карлиньош и Арналдо отново са до своята партньорка в нейния нов проект.„O Que Você Quer Saber De Verdade“ излиза от „Анимато мюзик“/EMI.

Подобни