Jazz FM Radio Jazz FM Radio Защото музиката има значение!

В момента звучи

Предаване

Jazz FM хитове

English
Търсене
104 MHz в София

Новини

Айо с прекрасни впечатления от София, през май иска да покаже родината ни и на двете си деца

След като изпълнителката на Down on My Knees останала силно впечатлена от първото си гостуване в София, сега Айо настоя да включи България в своето турне през 2014 година и да покаже страната ни и на двете си деца. Самата Айо преживява много трудно детство и именно затова иска нейните деца да бъдат щастливи, като тя полага всички усилия в тази посока. „За мен семейството е много по-важно от моята кариера“, споделя тя. Неслучайно соул певицата държи да бъде придружена в България от най-скъпите си същества и да им покаже балканските традиции. Нейната майка е родена в северната ни съседка – Румъния и въпреки всички семейни проблеми, които я съпътстват като малка, тя винаги си спомня с усмивка за Балканите и се връща с радост тук.

Айо винаги открито е показвала обичта към близките си - тя посвещава третия си самостоятелен албум на своята дъщеря. Проектът е записан в Ню Йорк през 2011 година, а основното послание в него е свързано с вярата. "Този албум отвори нови врати за мен, направих го сама и съм много горда от този факт“, разказва Айо.

Певицата ще зарадва почитателите си с концерт на 9 май в зала 3 на НДК. Начало на събитието – 20:00 часа. Билети се продават в мрежата на TicketPro на цени от 40 до 70 лева.

Подобни