Jazz FM Radio Jazz FM Radio Защото музиката има значение!

В момента звучи

Предаване

Уикенд настроение

English
Търсене
104 MHz в София

Новини

„Ако можеше да ме видиш сега“ - третият роман на Сесилия Ахърн

C неповторимия си дар на разказвач Сесилия Ахърн внася изискано чувство за хумор и в своя трети роман - „Ако можеше да ме видиш сега“. Действието се развива в съвременна Ирландия, в малък град на графство Корк, където туристическите автобуси всекидневно създават задръстване. Това е идеалната обстановка за една модерна млада жена в нетипична ситуация, каквито често са героините на Сесилия Ахърн.

Елизабет Игън е твърде заета, за да има приятели. Превърнала се по необходимост в майка на Люк, малкия син на сестра й Сирша, със свой собствен успешен бизнес, тя няма време за пилеене. Ала Сирша ту нахълтва в живота на Елизабет и Люк, ту ги напуска неочаквано, и двамата отчаяно се нуждаят от вълшебна намеса. И тук се появява Айвън. Необуздан, спонтанен, жаден за приключения, той променя Елизабет по начин, който никога не си е представяла. Колкото до Айвън, той е дошъл да помогне на Люк, но ето че помага на Елизабет... и на себе си.

„Красиво написана любовна история.“ - „Клоусър“

„Една съвременна приказка.“ - „Айриш Таймс“

„Запленяваща смесица от вълшебство и фантазия.“ - „Дейли Мейл“


Преди да започне кариерата си на писател, ирландската авторка Сесилия Ахърн (р. 1981 г.) завършва журналистика и връзки с медиите. На 21 години написва първия си роман „P.S. Обичам те!“, който незабавно става международен бестселър и е филмиран с Хилъри Суонк в главната роля. Следващите й романи – „Където свършват дъгите“, „Ако можеше да ме видиш сега“, „Място, наречено ТУК“, „Благодаря за спомените“ и „Подаръкът“ – неизменно оглавяват класациите за бестселъри.

Книгите й са издадени в 46 страни и от тях са продадени над 10 милиона екземпляра. Сесилия Ахърн е също така съавтор на наградения комедиен сериал „Коя е Саманта?“. През 2008 г. печели наградата „Най-добър млад писател“ на списание Glamour. Сесилия живее със семейството си в Дъблин, Ирландия. На български език вече можете да откриете романа й „Ако можеше да ме видиш сега“.

Подобни