Jazz FM Radio Jazz FM Radio Защото музиката има значение!

В момента звучи

Предаване

Уикенд настроение

English
Търсене
104 MHz в София

Новини

Актьори от „Ало, ало!“ са в България за прожекцията на епизод, посветен на 25-та му годишнина. Сериалът се завръща в ефира на bTV Comedy

Юбилеен епизод от сериала „Ало, ало!“ ще представят на 18-я „София филм фест“ актьори от поредицата. За среща с публиката у нас пристигат изпълняващите ролите на лейтенант Грубер, Хер Флик, Ивет, Крабтрий, Мими и Хелга. Двете прожекции на епизода, посветен на 25-та годишнина на сериала, ще бъдат от 20:30 ч. утре в кино „Люмиер“ и от 16 ч. вдругиден в Дома на киното и ще бъдат съпътствани от разговор с българските актьори от дублажа.

Снимките на „Ало, ало!“ започват преди 30 г., а сериалът триумфира на телевизионния екран в продължение на девет сезона. С комичните ситуации, които разгръща, той е пародия на военните драми, които заливат малкия екран на Великобритания по онова време. Формулата е толкова успешна, че осигурява на сериала дълголетие от 85 епизода и челна позиция в класацията на BBC за най-добър британски сериал.

Специалният епизод на „Ало, ало!“, който ще гледаме утре и вдругиден в София, е създаден по случай 25-та годишнина на сериала и е със заглавието The Return of 'Allo 'Allo! В него виждаме как любимият ни Рене е седнал да пише мемоарите си в следвоенно време и има нужда от помощ за запълване на големите дупки в спомените си. Следват 30 минути, в които ще се насладим на нови сцени с познатите герои, както и на кадри от старите ленти, преплетени с интервюта с членове на оригиналния състав и поглед към историята на сериала. За да представят специалния епизод и да се срещнат с публиката, в София пристигат Гай Сайнър (лейтенант Грубер), Ричард Гибсън (Хер Флик), Вики Мишел (Ивет), Артър Бостром (английският полицай Крабтрий), Сю Ходж (Мими) и Ким Хартман (Хелга), заедно със своя мениджър Кийт Падингтън Ричардс. Публиката ще имаме възможност да зададем своите въпроси към гостите на фестивала веднага след прожекцията. За съжаление, Гордън Кей, изпълняващ ролята на Рене, няма да присъства, тъй като след дълга кариера се е оттеглил от активна работа, посвещавайки се на спокоен живот в британската провинция. На специалните прожекции на The Return of 'Allo 'Allo! ще се срещнем и с българските актьори от дублажа на сериала, с чиито неподражаеми гласове сме свикнали и толкова обичаме – Веселин Ранков, Венета Зомбюлева, Стефан Димитриев, Иван Райков и Ева Демирева.

Сериалът „Ало, ало!“ се завръща в ефира на bTV Comedy от 27 март. Ще можем да го гледаме всяка делнична вечер от 22 ч., както и всеки уикенд от 18 ч. В България „Ало, ало!“ е излъчен за първи път през 2001 г. по bTV.

Подобни