Jazz FM Radio Jazz FM Radio Защото музиката има значение!

В момента звучи

Предаване

Джаз истории

English
Търсене
104 MHz в София

Новини

„Бакхус FISH Fest 3“ ни очаква този уикенд от 10 до 22 ч. на пазар „Ситняково“

Третото издание на единствения по рода си рибен пазар в България ще се проведе този уикенд. „Бакхус FISH Fest 3“ ни очаква в събота и неделя от 10 до 22 ч. на столичния пазар „Ситняково“. Джаз ФМ е медиен партньор. Събитието е част от инициативата на списание „Бакхус“ да развива пазарите в София, като този път партньор на фестивала са „Пазари Изток“. В уютната атмосфера на обновеното пространство над 30 изложители ще предложат прясна риба и морски дарове, рибни ястия за директна консумация и за дома.

Този път организаторите няма да акцентират само на черноморска риба, а ще включат и екзотични видове, които не се срещат в нашето море. Целта е да се насърчи разумната консумация на риба според това кога и от кой регион е подходящо да се лови. Гостите ще могат да разгледат и закупят див улов на прясна средиземноморска риба, речна риба, пушени и мариновани риби, хайвер, африкански сом и още други изкушения, доставени специално за фестивала.

Ястията в тематично разработените за фестивала менюта ще бъдат приготвени от специално поканени изявени шеф-готвачи. Храната ще бъде съчетана с разнообразие от подходящи напитки – селектирано българско вино от бутикови изби, както и гама на избрани вносители на висок клас вина, пенливи вина, анасонови напитки, ракии, включително китайска, крафт бира. Ще има прясно изпечен хляб и други тестени изделия. Ще се предлагат още сладкиши, кафе и други.

През цялото време на фестивала ще звучи музика, а организаторите обещават и изпълнения на живо на саксофон.

Билети се продават на bilet.bg.

Подобни