Jazz FM Radio Jazz FM Radio Защото музиката има значение!

В момента звучи

Предаване

Музика за влюбени

English
Търсене
104 MHz в София

Новини

Барбра Страйсенд работи върху мемоарите си, които ще бъдат публикувани през 2017 г.

Барбра Страйсенд реши да разкрие истината за живота и забележителната си 60-годишна кариера, издавайки своите мемоари. Голямата певица, актриса и режисьорка работи върху книга, която ще бъде публикувана през 2017 г. Новината беше оповестена първоначално в New York Times. Засега не се коментират финансовите параметри на договора с легендарното издателство Viking. Знае се, че Барбра е представлявана от влиятелния адвокат Робърт Барнет, работил по сделки с книги за президента Барак Обама, Бил Клинтън и много други политици и публични фигури.

„Има над 50 неофициални биографии на г-жа Страйсенд, които са пълни с митове и неточности, така че тя най-накрая реши да разкаже своята собствена история.“ – заяви в изявление Браян Тарт, президент на Viking. Има множество примери за текстове, с които Барбра Страйсенд не е била съгласна през годините. През 2006 г. тя коментира книгата на Кристофър Андерсън Barbra: The Way She Is с думите: „Кой е човекът, описан в тази книга? В това, което е казано за мен, няма нищо, което да ми звучи познато. Този стереотипен образ няма нищо общо с мен.“

Автобиографията на Барбра Страйсенд ще бъде нейният втори опит в създаването на книга. През 2010 г. отново за Viking тя публикува My Passion For Design - илюстрирана книга, в която Барбра разкрива своята страст към дизайна и архитектурата.

Подобни