Jazz FM Radio Jazz FM Radio Защото музиката има значение!

В момента звучи

Предаване

Jazz FM хитове

English
Търсене
104 MHz в София

Новини

„Фантастико“ удвоява дарената от клиентите сума за „SOS Детски селища България“

До 30 юни клиентите на „Фантастико“, заплащайки за своята покупка, имат възможност да заявят и дарение от 1 лв. за каузата на „SOS Детски селища – България“. То ще се добави към сметката за пазаруване и ще се изпише на отделен ред в касовия бон. Дарените от клиентите пари компанията ще удвои и ще предостави на благотворителната организация, оказваща помощ на деца, лишени от родителски грижи. „Никое дете не трябва да расте само“ – е мотото на кампанията на „SOS Детски селища – България“, към която „Фантастико“ се присъединява с всичките си 41 супермаркета в София, Кюстендил и Елин Пелин. Събраните средства ще постъпват по сметка на „SOS Детски селища – България“ и ще бъдат изразходвани за предоставянето на качествена семейна грижа и образование за децата от 42 приемни семейства на сдружението в София и Перник, както и от SOS Детско селище – Трявна.

„Радваме се, че имаме нов партньор в лицето на „Фантастико“ и предварително благодарим на всички техни клиенти, които ще дарят в подкрепа на SOS каузата, защото така даваме шанс на повече деца да растат в семейство.“ – споделя Пламен Стоянов, Национален изпълнителен директор на „SOS Детски селища България“. „Търговска верига „Фантастико“ е българска семейна компания. Ние знаем колко ценно е семейството и каква роля заема в живота на всяко дете – то е неговият свят. Приветстваме кампанията и се радваме, че можем да предоставим възможността тя да се осъществи в нашите супермаркети. Вярваме, че клиентите ни ще се отзоват на призива за подкрепа, за което предварително им благодарим. „Фантастико“ ще подкрепи „SOS Детски селища България“, като удвои сумата, събрана в хода на кампанията от клиентите-дарители.“ – обяви Владимир Николов, управител на компанията.

За 27 години на работа у нас сдружението е помогнало на 525 деца да имат семейна грижа и подкрепа и е съдействало на над 234 младежи да получат образование и да си намерят работа. В семействата им са били подкрепени 5 278 деца. Всеки месец във „Фантастико“ пазаруват 3 000 000 клиенти.

Платено съобщение

Подобни