Jazz FM Radio Jazz FM Radio Защото музиката има значение!

В момента звучи

Предаване

Jazz FM хитове

English
Търсене
104 MHz в София

Новини

Инициативата на Джаз ФМ, Z-Rock и N-Joy „Зелената песен на България“ бе отличена на Eventex Awards за зелено събитие на 2013 г.

Музикалното състезание „Зелената песен на България“ бе отличено като едно от най-значимите събития, посветени на зелената идея за 2013 г. Инициативата на радиостанциите Джаз ФМ, Z-Rock и N-Joy, съвместно с Оперативна програма „Околна среда 2007 – 2013“, получи признанието на журито и на публиката на годишните награди за събития Eventex Awards. Наградата получиха изпълнителният директор bTV Radio Group Васил Димитров и търговският директор Велимира Петрова.

С първото си издание „Зелената песен на България“ успя да достигне до сърцата на публиката с призива за обич и ежедневна грижа към природата. Рут Колева, Графа, Михаела Филева, Били Хлапето заедно с Дивна, Криско, „Революция Z” и Der Hunds създадоха 7 нови песни, които изразяват тяхното лично усещане за отговорността, която носим към опазването на околната среда.

Своята съпричастност към общия ни дом екипите на Джаз ФМ, Z-Rock и N-Joy ще изразим и през тази година, обединявайки любимата ни музиката с грижа към природата.

Подобни