Jazz FM Radio Jazz FM Radio Защото музиката има значение!

В момента звучи

Предаване

Jazz FM Prime Time

English
Търсене
104 MHz в София

Новини

Мултижанровият фестивал на изкуствата мini ARt fest fo с четвърто издание в София от 24 февруари до 3 март

мini ARt fest fo IV е мултижанров фестивал на изкуствата. Този път събитията от феста ще се проведат от 24 февруари до 3 март в клуб "Нов Берлин" с адрес ул. "Султан Тепе" 18 в София. Фестивалът е лаборатория, в която артисти от различни области на изкуството се срещат и обменят идеи.

На тазгодишното издание мini ARt fest fo IV ще бъдат представени 45 артисти. Публиката на фестивала ще има възможност да види изложби, театрални представления, пърформанси, документални филми, музика на живо, да присъства на различни уъркшопи и забавления за деца. мini ARt fest fo IV създава уникална среда, в която може да срещнете очи в очи артистите от България, Германия, Холандия, Сирия, Бразилия.

Специален гост на фестивала тази година е Бана Банана, вариететен бурлеска артист от Берлин. Тя ще представи своя най-нов спектакъл The Wolf in Sheep Clothes и ще направи уъркшоп за бурлеска танци. Особено интересен за публиката ще бъде уникалният за България концертен пърформанс на Balkansky и холандския DJ продуцент Climaxim/Limewax.

Подробносто за програмата на мini ARt fest fo IV по дни и часове ще откриете тук.

 

На снимката: Бана Банана от официалния й сайт

Подобни