Jazz FM Radio Jazz FM Radio Защото музиката има значение!

В момента звучи

Предаване

Джаз емоции

English
Търсене
104 MHz в София

Новини

Над 100 любовни музикални изненади в радио играта на easyJet за Св. Валентин

Мариана Мичева и Ралица Стойчева от гр. София станаха победители в играта на easyJet за „Св. Валентин“ по радио N-Joy. Те спечелиха безплатни самолетни билети за двама до две от дестинациите на авиокомпанията от София – Лондон и Берлин.

От 11 до 14 февруари всички хора имаха възможността да направят и споделят собствени авторски изпълнения на популярни любовни песни или откъси от романтични стихове в новата музикална игра, организирана от авиокомпания easyJet в радио N-Joy. Най-интересните изпълнения бяха излъчвани всеки ден в следобедното радио шоу "Приятно разсеяни", а победителите бяха изтеглени днес в томбола. Благодарение на еasyJet, те ще имат възможността да летят безплатно със своите половинки до Лондон и Берлин. Мариана Мичева ще лети до Берлин Шьонефелд, а Ралица Стойчева - до Лондон Гетуик.

"Много сме щастливи, че толкова много хора се включиха и демонстрираха своя романтичен дух и настроение за Св. Валентин. Нашите победители ще летят на крилете на любовта до най-популярните европейски столици - културната и романтична дестинация Берлин, както и музикалната столицата на Европа Лондон", каза Питър Войц, маркетинг директор на easyJet за Австрия, Швейцария и Източна Европа.

еasyJet лети от София до Лондон Гетуик, Лондон Станстед, Манчестър и Берлин Шьонефелд на цени, започващи от 40 евро* за еднопосочен билет с включени всички такси. Полетите до Лондон се изпълняват всеки ден, а тези до Берлин – три пъти седмично. Авиокомпанията има въздушно-транспортна мрежа №1 в Европа с водещо присъствие в топ 100 маршрутите и на 50-те най-големи европейски летища. easyJet превозва повече от 60 милиона пътници годишно, от които 10 милиона пътуват с бизнес цел. Превозвачът лети до повече от 600 маршрута между 130 летища в 30 държави. Повече информация за пътувания и резервации може да бъде намерена на уеб-сайта http://www.easyjet.com/en/

*Цени за еднопосочен билет за един пътник, на база 2 лица, пътуващи с една и съща резервация. Включват административна и летищни такси. Има допълнителни такси за плащане с кредитна карта и покупка на багаж. Повече информация на easyJet.com. От София, easyJet лети до Лондон Гетуик, Лондон Станстед, Манчестър и Берлин. Има 337 места на цена от 40 € и по-евтино, за пътуване в периода 12 април - 24 Октомври 2014 г. Валидни цени от 10 февруари 2014 г.

Подобни