Jazz FM Radio Jazz FM Radio Защото музиката има значение!

В момента звучи

Предаване

Jazz FM хитове

English
Търсене
104 MHz в София

Новини

Новият сайт на Джаз ФМ – много нови възможности за общуване с любимата музика

Нова музика, интервюта с артисти, информация за значими културни събития – съдържанието на ефирната програма на Джаз ФМ радио още по-силно ще присъства в интернет с новия сайт на радиостанцията, който от днес е на разположение на почитателите на джаз музиката. С модерната си визия и новите си функционалности той дава възможност за още по-приятно и близко общуване с любимото изкуство.

14-та година Джаз ФМ популяризира в България джаз, соул, ритъм енд блус и фънк музиката с най-добрите образци от тези стилове, създадени от началото на звукозаписната ера до сега. Всяка година водещите Светослав Николов, Таня Иванова, Емил Войников и Мирослава Кацарова представят с авторски ревюта стотици албуми, правят десетки интервюта с артисти от България и целия свят. Тази информация, която и досега е присъствала на сайта на радиото, вече е допълвана с публикуването на песни, видеоклипове, фотогалерии. Новият сайт на Джаз ФМ дава възможност посетителите веднага да споделят в социалните мрежи публикациите за музикалните си любимци. Търсачка ще им помага бързо да открият интересуващата ги информация в богатството от близо 1000 публикации. Джаз ФМ се отличава с разнообразието на музиката, която излъчва – песните във фонотеката на радиото са над 20000. Заглавието на излъчваната пиеса продължава да се изписва на заглавната страница на сайта, но вече може да се види и в специалния модул за слушане в интернет.

Разбира се, сайтът на Джаз ФМ предлага на слушателите да се запознаят с членовете на екипа чрез споделената от тях любов към джаз музиката, представя програмата и предаванията. От jazzfmbg.com можете да слушате интернет радиото ни за съвременен джаз Jazz FM Lounge. На сайта е публикувана информация как чрез есемес слушателите могат да разберат заглавието и изпълнителя на текущото изпълнение, какви са възможностите за връзка с радиото. Сайтът на Джаз ФМ е двуезичен, като основните публикации са и на английски език.

Новият сайт на Джаз ФМ радио е разработен от Studio X с ръководители Георги Линков и Крис Поповски. Дизайн: Атанас Теодосиев. Програмиране: Борис Делев. Мениджмънт на проекта: Ива Джоргова.

Подобни