Jazz FM Radio Jazz FM Radio Защото музиката има значение!

В момента звучи

Предаване

-

English
Търсене
104 MHz в София

Новини

Подкрепете любимия си Jazzfm.bg за наградата на публиката на Bulgarian Web Awards

Замислен като платформа за популяризиране на българското изкуство и на световната култура, многофункционален и удобен за ползване, новият сайт на Джаз ФМ се състезава за отличие в категорията „Медии” на българските интернет награди Bulgarian Web Awards и разчита на подкрепата на своите читатели, слушатели и зрители за големия приз „Дигитален проект на публиката”. Своя глас за Jazzfm.bg можете да дадете тук.

Желанието ни с Jazzfm.bg е да създадем общност около ценностите на развитието и изграждането на здрави социални връзки. С новините, отзивите за нови албуми, галериите, интервютата, видеоклиповете разказваме за тези значими прояви в областта на любимата ни музика, събития в изкуството и в обществото, които ни дават импулс за осмисляне на живота през категориите на доброто, хармонията и красотата. Стараем се с Jazzfm.bg да улесним общуването между джаз артистите и публиката, да добавим онова съдържание, което радио вълните не могат да пренесат, но то е важно за цялостното възприемане на случващото се в областта на културата. С многото удобни начини за споделяне на информация дадохме възможност с лекота да запознавате своите приятели в социалните мрежи с вълнуващото ви съдържание. И, разбира се, сайтът дава възможност за слушане онлайн и за преглед на текущото изпълнение, запознава с предстоящото в ефира, представя програмата, предаванията, екипа. Чрез Jazzfm.bg осигуряваме достъп и до онлайн радиото ни Jazz FM Lounge за клубна джаз музика. Поддържаме и англоезична версия, за да представяме с гордост пред световната аудитория постиженията на българското изкуство.

Представихме обновения сайт на Джаз ФМ в началото на годината – и продължихме да го развиваме. Постепенно добавихме нови функционалности – възможност за преглед на музиката, звучала в ефира ни през последните 48 часа, RSS фийд, връзка с новия ни YouTube канал, Windows приложение за компютри и таблети. Предстоят още много нововъведения, които ще направят преживяването още по-пълноценно, интересно и приятно.

През цялото време до нас са нашите съмишленици и приятели от Studio X Creative с ръководители Георги Линков и Крис Поповски. Отново благодарим на Атанас Теодосиев – за елегантния дизайн; на Борис Делев – за програмирането, което прави използването на сайта удобно и работата ни – удоволствие, за подкрепата, за идеите и за реализацията на последващото развитие; на Ива Джоргова – за мениджмънта на проекта.

Подобни