Jazz FM Radio Jazz FM Radio Защото музиката има значение!

В момента звучи

Предаване

Уикенд настроение

English
Търсене
104 MHz в София

Новини

След суперуспешния рестарт на турнето му, очакваме Дейвид Гарет на 29 септември в София

Виртуозният цигулар Дейвид Гарет поднови световното си турне Explosive – Live след пауза заради заболяване. На 13 и 14 септември той изнесе два грандиозни концерта в Sala Palatului в румънската столица Букурещ, а на 29 септември го очакваме в „Арена Армеец“ от 19 ч. В румънската столица Цигуларя на дявола, както е познат по целия свят Дейвид Гарет, бе във фантастична форма на сцената – той се появи напълно здрав, свирещ с лекота и желание, а виртуозните му изпълнения покориха румънската публика. След концертите в Букурещ верни почитателки съпроводиха Дейвид Гарет до хотела му.

Както в Букурещ, така и в София звездата обеща да подари на хилядите си почитатели незабравима музикална разходка през всички жанрове. Той умело съчетава музикалните стилове, като предлага оригинални нови версии на емблематични рок класики. В интерпретацията на магическата му цигулка пък класическата музика заживява нов живот и доказва нагледно, че обичаните от по-старите поколения класически композиции могат да бъдат достъпни и провокиращи и за най-младите. „За мен е вдъхновяващо да премахвам стиловите граници и да обединявам поколенията със силата на хубавата музика.“ – споделя Дейвид Гарет своята мисия пред публиката.

Усмивки ще предизвикат закачките с бенда, а в най-емоционалните моменти той ще накара публиката да се просълзи, когато се разходи между редовете, за да нашепва с цигулката си нежни трели на почитателите си в знак на признателност за подкрепата и любовта.

Последни билети за концерта на Дейвид Гарет в зала Арена Армеец могат да бъдат намерени в мрежата на Eventim на цени от между 65 лв. и 185 лв.

„Актуална информация може да се намери на страницата на официалното фейсбук събитие.

Подобни