Jazz FM Radio Jazz FM Radio Защото музиката има значение!

В момента звучи

Предаване

Следобедни импровизации

English
Търсене
104 MHz в София

Новини

Софийската филхармония с подарък за почитатателите си по повод 90-годишния си юбилей

Световноизвестни диригенти и солисти ще музицират със Софийска филхармония от септември 2018 до юни 2019 г. Концертната програма за новия сезон е разделена на 14 концертни цикъла, а само през август почитателите на класическата музика могат да закупят комбиниран билет за всеки един от тях с 20% отстъпка. Пропуските са налични ексклузивно в мрежата на „Ивентим“ през целия месец.

Концертните цикли на Софийска филхармония са тематични и улесняват публиката при избор на събития според индивидуалния вкус. За почитателите на симфоничната музика интерес би предизвикал цикълът „Големите симфонии I“, който стартира на 27 септември с концерт на виртуоза на цигулката Вадим Репин, на 26 октомври световнопризнатият ни диригент Павел Балев дирижира шедьоври от класическата музика, а поредицата продължава през целия сезон с участието на забележителни солисти от цял свят. Интересни за деца и родители са концертите за най-малките - „Фортисимо“, а сред заглавията на циклите откриваме „Шедьоврите на XX век“, „Пианистите“, „Руски приказки“, „Магията на Бетовен“ и др.

В официалните страници на Софийска филхармония и „Ивентим“ ще намерите подробности за концертите в програмата на новия сезон. Първият забележителен гост е големия грузински бас Паата Бурчуладзе, който ще представи най-доброто от своя репертоар в зала „България“ на 21 септември.

През август билети за събитията на Софийска филхармония се продават ексклузивно на касите в мрежата на „Ивентим“, където ще получите остъпка от 20% за всеки комбиниран билет за концертните цикли по ваш вкус.

Подобни