Jazz FM Radio Jazz FM Radio Защото музиката има значение!

В момента звучи

Предаване

Джаз ден

English
Търсене
104 MHz в София

Новини

"Зовът на кукувицата" или кой уби Лула Ландри? Издателство "Колибри" започва собствено разследване, на което кани своите читатели

Робърт Галбрейт предизвика възторжени реакции със своя дебютен роман, който е на път да го превърне в уважавано име на сцената на криминалната литература! „Зовът на кукувицата“ (изд. "Колибри") е блестящ трилър, ориентиран към зрялата публика - истински сюрприз за поклонниците на жанра.

Резюме:
Привлекателна жена с професия на супермодел намира смъртта си, падайки от заснежен балкон в Мейфеър. Всички подозират, че е извършила самоубийство, вследствие на някаква лична криза. Единствено брат й се съмнява в тази версия и се обръща за помощ към частен детектив Страйк - ветеран от войната в Афганистан, белязан от физически и душевни травми.

В живота на Страйк цари тотален безпорядък и благодарение на този случай той успява да закърпи доходите си. Но и това си има цена. Разнищвайки обстоятелствата около мистериозната смърт на момичето, той попада в един болезнено интригуващ свят, в който мракът постепенно се сгъстява и скрива очертанията на надвиснала опасност...

Робърт Галбрейт е псевдоним на Дж. К. Роулинг, знаменитата авторка на поредицата за Хари Потър, както и на сензационния роман за възрастни „Вакантен пост“. „Зовът на кукувицата“ е елегантен, завладяващ разказ, който потапя читателите в специфичната лондонска атмосфера. От притихналите улици на Мейфеър през ехтящите кръчми на Ийст Енд до оживлението в Сохо - „Зовът на кукувицата“ е забележителна книга, която бележи началото на уникална поредица трилъри.

Издателство "Колибри" си поставя за цел да разплете мистерията, наречена “Зовът на кукувицата”, заедно с читателите на книгата. На 4 март (вторник) от 20 часа всички улики водят към Champagne Room Art Club (пл. Народно събрание №3, София), където ще се потопим в атмосферата на тайнствен нощен Лондон. Ще пием британски питиета и ще слушаме музика!

Участват:

- издателство "Колибри" в ролята на свидетеля;

- водещ разследването: детектив Кирил Ефремов;

- помощник-следовател: Гери Турийска.

Входът е свободен!

Очакваме ви на 4 март от 20 часа в Champagne Room Art Club - станете главно действащо лице в най-мащабното разследване, провеждано някога в столичен бар!

Подобни